DYOR – Nøkkelen til informasjon.

Jeg har holdt på med dette en stund. Er på ingen måte en ekspert men har vært en “tur rundt i bygda” for å si det på den måten.

Om man er ny er det å følge andre som en sau en stor fallgruve man kan gå i. Man kan rett å slett bli helt blakk, skal ikke gå så langt å si at alle tips blir gitt for å gagne tipsgiver men i de aller fleste tilfellene er det sant.

Så om du er medlem i flere store grupper enten på facebook eller følger mange på Twitter vil du få kastet mange spådommer i feeden din. Noen ganger har dem informasjon som er korrekt og dette kan føre til at prisen får en pump, noen ganger pumper dem for å kaste “sekken” sin videre på de siste som kaster seg inn.

Også kalt “Dumping on your followers”.

 

Om du vil lete etter informasjon selv er det mange kanaler du kan bruke, lister opp en del her:

EthTrader

Bitcoin seksjonen på Reddit

Cointelegraph 

Coindesk

Disse er publikasjoner og diskusjonsfora.

 

Om du har spesifikke prosjekter eller ICO’er i tankene vil jeg anbefale å henge i Slacken eller telegram’en deres om de har. Eventuelt se deg litt rundt på bitcointalk og de offisielle nettsidene til prosjektet.

Man finner også mye informasjon om man tar seg tiden til å prøve Google.

 

Poenget mitt er iallefall, ikke ta alt som blir sagt for god fisk. Søk litt rundt selv og gjør opp din egen mening. Er du usikker og du har spørsmål som ikke blir besvart på nettsiden deres eller på bitcointalk, spør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *