Der var kortet fra TenX ankommet!

I dag var jeg og hentet kortet som ankom via rekommandert post. Viste ID og signerte i butikken for å få hentet ut konvolutten og kommer ikke lenger enn til bilen før den ble åpnet.

 

Innpakningen til kortet.

Inne i denne svarte folderen lå kortet og en kode som brukes for aktivering.

Kortet ser ut som et helt vanlig Visa debit kort.

 

Aktiverte kortet mens jeg satt i bilen, var gjort på rundt 30 sekunder. Man skriver inn koden som ligger vedlagt i den svarte konvolutten samt de siste 4 sifrene på kortet.

Hadde på forhånd overført litt Bitcoin til lommeboken i TenX appen så nå var kortet klar for å brukes. Siden det nærmet seg lunsj dro jeg innom den lokale bistroen for å kjøpe en baguette.

Når jeg skulle betale åpnet jeg appen på telefonen og trykte på card, da kobler appen seg opp og får nåværende exchange rate. Trykket så på show pin slik at jeg fikk trykket pin-koden for betaling.
Betalte og fikk godkjent kjøpet, samtidig dukket transaksjonen opp i appen med hva jeg hadde betalt i Norske kroner og BTC samt hvor kjøpet var gjort.

Har akkurat sendt inn dokumentasjon som verifiserer at jeg er meg slik at jeg får låst opp høyere limits. Skal ikke ta mer enn 24 timer å få dette godkjent ifølge appen og du vil da kunne bruke opp til 50,000€ pr dag.  (Minibank uttak er begrenset til 1000€ pr transaksjon og maks 2000€ pr dag.)

 

Kortet kan bestilles via Android appen som du finner her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onebit.app&hl=no

Pr idag er det stor etterspørsel så man må nok smøre seg med tålmodighet.

 

1 thought on “Der var kortet fra TenX ankommet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *