0x-Project (Pre-Ico)

Signet igår opp for å komme med på 0x ICO’en som går av stabelen 15.august. Ser så langt veldig bra ut og modellen dem kjører ser ut til å være den mest rettferdige til nå.

Dem bruker ett kø system, Civic til identifisering og maks beløpet for investering vil være likt for alle investorer under ICO’en.

0x

Har kikket en del på 0x-prosjektet den siste tiden og gått igjennom det jeg finner av dokumentasjon og artikler, i starten virket det ikke som den mest spennende tingen men ser nå at denne protokollen kan omforme Ethereum’s økosystem til å bli mye sikrere.

Hva er 0x protokollen?

  • Standardprotokoll for dApps som skal brukes til å håndtere veksling av ERC20-tokens.
  • Bygget med Ethereum’s smart kontrakter for “trustless”, sikker drift og interoperabilitet.
  • Legger ikke kostnader på brukerne eller vilkårlig trekking av verdier fra en gruppe til en annen.

 

Hvorfor vil vi ha 0x?

Exchanges slik som Bitfinex, Poloniex og Mt.Gox har alle blitt rammet av angrep, nedetid, og andre store problemer som har kostet brukerne mye penger. Det er høye gebyrer ved uttak/kjøp/salg og slik dem er bygget må man stole på at leverandøren holder tjenesten gående og ikke stikker av med pengene dine.

0x protokollen lar deg overføre ERC-20 tokens mellom brukere på en sikker, tillits-fri, gebyrfri og rask måte ved bruk av smart kontrakter. Den eneste kostnaden er standard gassavgift for behandling av transaksjonen på nettverket.

Noen av dere kommer kanskje nå til å tenke på desentraliserte exchanges men disse er trege og knotete siden ordre boken er oppbevart på blockchainen. Det vil si at enhver ordre du setter for kjøp/salg og til å med dem du sletter på disse desentraliserte exchangene så må du betale gebyrer for handlingen og transaksjonstiden er avhengig av block tiden på nettverket.

0x Det beste fra begge verdener

Alle sikkerhetsfordelene ved desentraliserte exchanges minus problemene som trege ordre bøker og avgifter for enhver ordre er hva 0x er. Raskere og billigere transaksjoner uten ett sentralisert midtpunkt.

0x har også gått sammen med flere store krypto selskaper som Aragon og Augur.

 

 

 

0x nettside          Whitepaper            FAQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *