Po.et

Po.et er en delt, åpen og universal hovedbok som er designet for å holde oversikt over metadata og informasjon over eierskap på digitale eiendeler. Po.et er fortsettelse på “Proof of Existence” en av de første ikke-finansielle bruksområdene til en Blockchain.
Ved å lage en åpen platform som kjører på Blockchain teknologien har Po.et satt som mål å skape den mest institusjonelle “hovedboken” over verifiserbare digitale eiendeler. Denne hovedboken vil være rammeverket for å bygge smarte, “samarbeidsvillige” media-applikasjoner ved hjelp av et delt, standarisert og utvidbart metadataformat.

Samarbeidsvillig i denne sammenheng betyr at to eller flere applikasjoner kan jobbe sammen uten at det skaper bry for brukeren.

På samme måte som Blockchain teknologien har revolusjonert finansindustrien ved å skape en uforanderlig distribuert hovedbok som fungerer som en plattform for finansielle applikasjoner, vil Po.et forandre publiseringsbransjen ved å skape en uforanderlig og distribuert hovedbok for kreative verk som kan tjene en plattform for både sentraliserte og desentraliserte media-applikasjoner.

Jeg mener det er verdt å se på prosjekter som bruker blockchain teknologien til ikke-finansielle ting slik som Po.et vil gjøre her. Det finnes mange muligheter med teknologien og bruksområdene vil bare vokse med tiden.

Du finner mer informasjon om Po.et her. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *