Groestlcoin – Den som var først ute

Groestlcoin er en Pow (Proof-of-Work) kryptovaluta som har eksistert siden 2014. Har i det siste tradet mye i et vanskelig marked og mye av min strategi går på det fundamentale. Hva gjør denne så bra om man sammenligner med Litecoin, Vertcoin og andre Pow valuta?

http://www.groestlcoin.org/

Første kryptovaluta med Segwit aktivert

Groestlcoin var den som var aller først ute med Segwit på deres main-net og fikk Segwit aktivert på sine wallets for kjappere og billigere transaksjoner. Dette taler stort for at dem da har et godt kapabelt team som vet hva dem gjør for noe, etter aktivering var dem behjelpelig med implementering av Segwit hos andre kryptovaluta.
Segwit som mange vet åpner dørene for Lightning network og atomic swaps, Lightning network jobbes med for øyeblikket og det er allerede utført lightning transaksjoner på nettverket.

Adopsjon av kryptovaluta

Det de fleste har klaget på siden jeg startet i 2012/2013 er alt er veldig teknisk, vi må bruke tid for å gjøre det forståelig for brukere innenfor alle sosiale grupper. Groestlcoin har strukket seg mye lengre der enn de fleste ved å tilby lommebøker til alle tenkelig enheter.

Android, Pc, Mac, Linux, IOS for å nevne noe, du finner en full oversikt på siden deres her: http://www.groestlcoin.org/downloads/

Lommebøkene går fra veldig teknisk med mange forskjellige tilleggsfunksjoner til veldig lite teknisk hvor du bare kan sende/motta og lese tidligere transaksjoner og se balansen til din private adresse.

 

Tekniske detaljer

 • Maks total supply: 105,000,000 GRS
 • Algoritme: Groestl
 • Block time: 1 minutt
 • Reduksjon i blokkstørrelse: hver 10,080 blokk til man får bare 5 GRS pr blokk
 • Difficulty re-target: Mellom hver blokk
 • Blockchain størrelse: 2 GB
 • Neste halvering: Kommer ikke, er på 5 GRS pr blokk nå.

 

 

Hva jobbes med nå?

pr dags dato jobbes det med full implementering av Lightning network, oppdatering av eksisterende lommebøker, skjulte transaksjoner via Samourai wallet.

Groestlcoin har release hver tredje måned og du finner en nedtelling til neste release på siden deres.

Med tanke på den stadige utviklingen mener jeg at Groestlcoin har en plass i fremtiden, vi har i det siste merket en økt interesse og jeg mener personlig at den er underpriset til de grader. Både med tanke på de tekniske implementeringen, historien og det solide teamet som stadig videreutvikler.

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Groestlcoin – Den som var først ute

 1. Erik Reply

  Takk for svar.

  Kan du si noe om hvorfor du bruker denne? Og evt hvilke andre plattformer du bruker til handel av andre valuta?

  • harand Post authorReply

   Fordi den er kjapp, har vært under stadig utvikling siden 2014, den har et aktivt team bak som er dedikerte og kompetente, minimalt med transaksjonsgebyrer mellom brukere, den er støttet av flere butikker både direkte og via 3d-party leverandører.

   Jeg bruker Changelly: https://changelly.com/exchange/BTC/ETH/1?ref_id=fb22744f51d3
   Bittrex, Kraken og cryptopia oftest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *